Tomasu Sambal

Sambal - Een nieuw hoofdstuk in vakmanschap

Nieuwsgierigheid, ambachtelijk vakmanschap en een doe-het-zelf-aanpak, dat zijn de drijfveren achter Tomasu. Met gepaste trots presenteren we onze nieuwste creatie: Tomasu Sambal. Wat begon als een toevalstreffer, is uitgegroeid tot iets unieks. Althans, dat horen we keer op keer van iedereen die het heeft geproefd.

Onze sambal is gemaakt van de kenmerkende Madame Jeanette pepers en sesamzaadjes gedrenkt in onze zoete en pittige sojasaus en is het resultaat van talloze beproevingen, aanpassingen en een beetje geluk. Het proces begint met het brouwen van onze sojasaus gedurende ruim 24 maanden, gevolgd door nog eens 6 maanden om onze zoete en pittige variant te creëren. Vervolgens laat men het residu nog eens zes maanden rijpen, wat een sambal oplevert die krachtig en smaakvol is en anders dan alles wat we eerder hebben geproefd.

Wij zijn benieuwd of jij hetzelfde ervaart.

Deze sambal was niet iets wat we gepland hadden, maar achteraf gezien voelt het alsof alles op zijn plek viel. Misschien is dat een goed teken? Nadat we het in onze eigen keukens gebruikten en van goede reacties van de mensen om ons heen hadden gehoord, vonden we dat de tijd rijp was. Net als al onze producten weerspiegelt deze sambal waar Tomasu voor staat: experimenteel, authentiek en gemaakt met oog voor detail.

We zijn nooit gedreven door het idee om een ​​breed productassortiment te creëren. In plaats daarvan hebben we er altijd schoonheid in gevonden om ons te concentreren op één enkele, zorgvuldig ontwikkelde productlijn. Wij zien deze sambal niet als een verbreding van ons assortiment, maar als een natuurlijke verdieping van ons vak. Het sluit naadloos aan bij wat we al doen, voortbouwend op ons bestaande proces. Bovendien stelt het ons in staat de wereld van paprika’s nog verder te verkennen, wat, eerlijk gezegd, een van de dingen is waar we het meest van genieten.

We zijn blij om dit product eindelijk in onze webshop aan te kunnen bieden. Het past goed binnen ons assortiment en we zijn benieuwd hoe jij onze sambal gaat gebruiken.

Ontdek het vandaag nog en ervaar wat misschien wel het begin zou kunnen zijn van een heel nieuw hoofdstuk voor Tomasu.